„Ép testben, ép lélek.” Mivel világ életemben sportoltam - 12 éven át teniszeztem, és még válogatott is voltam -, nehezen bírnám ki mozgás nélkül! A paletta színes, szeretek újdonságokat is kipróbálni, mint például a squash-t, - amit az utóbbi időben rendszeresen űzök barátokkal- , de a futást sem vetem meg.
„A férfi szívéhez a hasán át vezet az út...” - ennél igazabb mondás kevés létezik! Fel kell kötnie a gatyáját annak a hölgynek, aki velem van, ugyanis családom hölgy tagjai istenien főznek. Én sem idegenkedem a fakanáltól, sőt, imádok főzni és sokak szerint ízletes ételek kerülnek az asztalra, ha én felelek értük. A főzés ezen kívül nekem társasági program, hiszen közben lehet borozgatni és jókat beszélgetni. A mosogatást már kevésbé kedvelem! :)
Imádok öltözködni! Mivel édesapám divatszakember, megszerettette velem a trendi megjelenést. Kedvelem a feltűnő ruhákat, de közben igyekszem stílusos maradni. Az biztos, hogy a képen látható cipő a kedvenceim közé tartozik.
Zene, éneklés, tánc - ezekről sosem fogok lemondani, az életem részeivé váltak. A nap bármely pillanatában tudnék zenét hallgatni. Amikor vezetek, letekert ablak mellett halkabban tombolok, de ritka, hogy engem zenehallgatás nélkül lehessen látni. :) Különböző felkéréseket kapok, és mindnek örülök, hiszen az éneklés számomra önkifejezés.
Rajongok a motiváló idézetekért. Íme az egyik kedvencem, ami sokszor segít abban, hogy a helyes úton haladjak. Hiszem, hogy az ember elérheti az álmait, ha mindent megtesz értük. Hogy mi fontos nekem? Azon kívül, hogy egészségben, boldogságban, szeretetben és harmóniában éljük a családommal, mindenképp egy életre szóló zenei karrier, itthon és külföldön egyaránt.
Találós kérdés: vajon tanulok, vagy tanulok? A napjaim a zenélésen kívül tanulásról szólnak. Egy angol nyelvű gazdasági iskolába járok, ahol első éves vagyok. Ha elvégzem, marketinges szaktudással menedzser leszek. Van, hogy nem olvasgatom örömmel a jegyzeteimet, de mikor sikerrel zárok egy vizsgát… azért az érzésért mindenképp megéri. Sokszor fellépések előtt és után is ez a program, mint mostanában is, a mozi nem nagyon fér bele az életembe a vizsgaidőszakokban.
Egy éve mutatta be az Orfeum A Nagy Gatsby show-t, amelyben én alakítom Jay Gatsbyt. Nagyon szeretem ezt a húszas éves hangulatát idéző produkciót, és szuper csapatot alkotunk két énekes kolléganőmmel, Gondi Helénnel és Kállai-Kiss Zsófival, valamint a zseniális táncosokkal. Rengeteget próbálunk, most épp a május 28-ai estre készülünk.
A kép háttere:

Hozzászólások
Küldd tovább
Leírás ki